A treia intalnire de lucru pe proiectul "Click to Career" - 7-8 aprilie, Kaunas, Lituania

În perioada 7-8 aprilie 2014, delegatia echipei de implementare a proiectului „Click to Career” (C2C) din cadrul Parteneriatului pentru învatare - Grundtvig, Programul "Invatare pe tot parcursul vietii", Nr. de referinta: GRU-13-C-LP-233-VL-RO coordonat de Fundatia "Casa Cărţii" din Ramnicu Valcea intre 2013 - 2015 a participat la întâlnirea organizată de partenerii din Lituania, Alfa idejos ir technologijos, la Kaunas.
 

 Parteneriatul C2C cuprinde organizaţii din opt ţări: România, Italia, Cipru, Germania, Marea Britanie, Lituania, Croaţia şi Grecia si se axeaza pe crearea unui suport informatic util în conceperea şi administrarea unei afaceri virtuale de tip Consumer to Consumer.
Intalnirea de la Kaunas a avut ca principal scop crearea unui curs intitulat: "Inceperea unei afaceri on-line - pas cu pas" utilizand schimbul de experienta si bune practici dintre parteneri in cadrul sectiunii de training .
Sectiunea de workshop a cuprins prezentari avand ca tema "Planuri personalizate si idei creative pentru propria afacere utilizand aptitudinile publicului tinta", precum si prezentarea legislatiei europene in domeniul e-commerce-ului.
La finalul lunii aprilie, 2014, cursul "Inceperea unei afaceri on-line - pas cu pas" va fi incarcat pe platforma de e-learning MOODLE a proiectului C2C.
Programul intalnirii a cuprins si o vizita de studiu la Parcul de stiinta si la companii locale care opereaza in domeniul business-ului IT, precum si la Universitatea tehnica din Kaunas. Cu acest prilej am avut ocazia sa cunoastem tineri entuziasti care ne-au prezentat circuitul semnalelor venite dinspre comunitate, trecute apoi prin filtrul unor analize amanuntite de fezabilitate - care cuprind aspecte de legislatie, know-how etc. Metamorfoza ideilor, exprimand nevoi ale comunitatii locale, in produse finale practice care sa indeplineasca toate cerintele tehnice si legislative pentru a fi omologate si aplicate constituie principala preocupare a sectorului de business din Kaunas.
Toti partenerii au apreciat dorinta de a fi de folos comunitatii din care fac, cu precadere grupului ţintă al proiectului "Click to Carrer" format din: mici meşteşugari, artişti amatori, persoane înzestrate cu abilitaţi artistice şi de creaţie aflate în căutarea unor noi oportunităţi de afaceri precum si alte persoane aflate în impas din punct de vedere social sau material.
.

Echipa de proiect C2C.

De ce (re)vin la biblioteca?

Biblioteca Judeteana "Antim Ivireanul" Valcea                               

Translate

Faceți căutări pe acest blog

Blog Archive

Persoane interesate

Trafic pe blog

HTML hit counter - Quick-counter.net

Totalul afișărilor de pagină

Un produs Blogger.

About this blog