A doua intalnire de lucru pe proiectul "Click to Carrer" - 24-25 februarie, Cosenza



            În perioada 24-25 februarie 2014, echipa de implementare a proiectului „Click to Career” (C2C) din cadrul  Parteneriatului pentru învăţare - Grundtvig, Programul "Invăţare pe tot parcursul vieţii", nr. de referinta: GRU-13-C-LP-233-VL-RO coordonat de Fundatia "Casa Cărţii" din Râmnicu Vâlcea între 2013 - 2015 a participat la întâlnirea organizată de partenerii din Italia, Euroform RFS, la Cosenza.
            Parteneriatul C2C cuprinde organizaţii din opt ţări: România, Italia, Cipru, Germania, Marea Britanie, Lituania, Croaţia şi Grecia şi se axeză pe crearea unui suport informatic util în conceperea şi administrarea unei afaceri virtuale de tip Consumer to Consumer.
          Ghidul creat prin valorificarea cunoştinţelor, instrumentelor şi metodelor prezentate în cadrul schimburilor de experienţă dintre parteneri, pe parcursul celor doi ani de proiect, va fi util grupului ţintă al proiectului "Click to Carrer" format din: mici meşteşugari, artişti amatori, persoane înzestrate cu abilitaţi artistice şi de creaţie aflate în căutarea unor noi oportunităţi de afaceri, precum si persoanelor aflate în impas din punct de vedere social sau material.
           
 Activităţile s-au desfăşurat pe două secţiuni. In prima parte a avut loc un  workshop dedicat schimbului de experienţă în domeniul educatiei adulţilor prin prezentări ţinute de fiecare organizaţie parteneră, iar în a doua parte s-a desfăşurat un training de iniţiere în utilizarea practică a platformei de e-learning Moodle pe care urmează să fie încărcate cursurile gratuite oferite on-line celor interesaţi în deschiderea unei afaceri în mediul virtual.  ( https://c2c.moodle.ro/ )
            Programul a cuprins de asemenea o vizită de studiu la un atelier de artizanat 'hand made' a bijuteriilor din aur şi argint. Participanţii au avut astfel prilejul de a vedea cum se fabrica mici obiecte din metale preţioase, utilizând tehnici şi dispozitive tradiţionale.
Partenerii italieni de la Euroform RFS vor oferi sprijin manufacturii care a găzduit vizita de studiu pentru promovarea şi comercializarea acestor produse on-line.


Echipa de proiect C2C.


De ce (re)vin la biblioteca?

Biblioteca Judeteana "Antim Ivireanul" Valcea                               

Translate

Faceți căutări pe acest blog

Blog Archive

Persoane interesate

Trafic pe blog

HTML hit counter - Quick-counter.net

Totalul afișărilor de pagină

Un produs Blogger.

About this blog