Fii tu însuți cînd vorbești - recomandare de lectură

 

    Fie că suntem copii sau adulți, fiecare dintre noi avem nevoie de un dialog care să ne permită o bună comunicare, atât nouă, cât și celuilalt, interlocutorului, în deplină libertate.

    Dacă nu înțelegi de ce nu reușești să comunici, iar ceilalți îți resping toate încercările tale de comunicare, poți găsi răspunsurile în caretea „Fii tu însuți când vorbești!” care se vrea a fi „un manual esențial de gramatică relațională prin Metoda ESPERE”.

    „ Comunicarea umană se situează în inima existenței noastre, este seva fierbinte a viețuitorului. Ea ne permite fiecăruia dintre noi să țesem firele posibilităților și să ne raliem astfel întregului univers. Mi se pare necesar și vital, acum mai mult ca niciodată, azi și în zilele ce vor veni, să ne oferim toate șansele de a învăța arta comunicării, arta de a pune în comun unii cu alții, de a învăța să primim reciproc fără să agresăm, să amplificăm fără să deposedăm...pentru a ne oferi nouă înșine și celuilalt cea mai aleasă formă dintre toate formele noastre posibile de a fi” ne spune Jacques Salomé, autorul acestei cărți. 

    Citiți mai depare

De ce (re)vin la biblioteca?

Biblioteca Judeteana "Antim Ivireanul" Valcea                               

Translate

Faceți căutări pe acest blog

Persoane interesate

Trafic pe blog

HTML hit counter - Quick-counter.net

Totalul afișărilor de pagină

Un produs Blogger.

About this blog