Proiectul „Click to Career” - Seminar Internaţional la Berlin

  În zilele de 6 şi 7 noiembrie 2014, va avea loc, la Berlin, Seminarul Internaţional cu tema „Afacerile online – o alternativă”, organizat de BERLINK ETN GmbH în cadrul Proiectului „Click to Career”, coordonat de Fundaţia „Casa Cărţii”  în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană “Antim Ivireanul” Vâlcea. 

BERLINK ETN GmbH   desfăşoară activităţi de consultanţă, organizează traininguri de formare profesională şi orientare în carieră şi este angajată în promovarea activăţilor care urmăresc dezvoltarea personală şi profesională a persoanelor fără loc de muncă. Berlink este parte a ETN Group, organizaţie compusă din companii de profil din 5 ţări euopene (Germania, Italia, Spania, Marea Britanie şi Bulgaria). Întâlnirea va cuprinde  trainingul „Online Merchandising – Selling in wide Digital Area", susţinut de specialişti din cadrul organizaţiei germane, precum şi un workshop pe tema celor mai noi metode de promovare a produselor de orice fel, inclusiv a celor culturale, de interes pentru Fundaţia „Casa Cărţii”, prezenţă activă  la întâlnirea de la Berlin.
     La seminar vor participa reprezentanţi din 8 ţări: România, Italia, Germania, Cipru, Marea Britanie, Croaţia, Lituania şi Grecia.

De ce (re)vin la biblioteca?

Biblioteca Judeteana "Antim Ivireanul" Valcea                               

Translate

Faceți căutări pe acest blog

Blog Archive

Persoane interesate

Trafic pe blog

HTML hit counter - Quick-counter.net

Totalul afișărilor de pagină

Un produs Blogger.

About this blog