Click to Career: De la roata olarului la business online

Opt organizatii europene din Italia, Cipru, Lituania, Marea Britanie, Germania, Grecia, Croatia, coordonate de Fundatia Casa Cartii din Romania, partenere in proiectul Click to Career, si-au propus sa intreprinda o calatorie la capatul careia orice persoana inzestrata cu talent si creativitate sa poata deveni  freelancer.  
  
Prima noastra intalnire a avut loc la Ramnicu Valcea, in sediul Bibliotecii Judetene „Antim Ivireanul” Valcea, in zilele de 2 si 3 decembrie 2013. Workshopul si trainingul intalnirii s-au axat pe realizarea unor scenarii realiste si practice de utilizare a platformei e-learning adaptate pentru initierea si administrarea unei afaceri online chiar de la roata olarului sau din fata sevaletului. Am imbinat teoriile din prima zi cu vizita de studiu  la un atelier mestesugaresc situat pe strada Olarilor din Horezu si la Salina Ocnele Mari pentru a promova cultura si traditiile locale.  
Rezultatatele acestei intalniri au constat in stabilirea stilului de lucru in parteneriat si designul si lansarea web-site-ului, un instrument de comunicare, disemninare si promovare a proiectului.
Echipa de proiect C2C!
1 comentarii:

Anonim 19 decembrie 2013, 21:24  

indexare-referinte.blogspot.com m-a surprins in mod placut. Foarte interesant! http://filme-online-hd.eu/ - filme online hd.

De ce (re)vin la biblioteca?

Biblioteca Judeteana "Antim Ivireanul" Valcea                               

Translate

Faceți căutări pe acest blog

Follow by Email

Persoane interesate

Trafic pe blog

HTML hit counter - Quick-counter.net

Totalul afișărilor de pagină

Un produs Blogger.

About this blog