LA MULŢI ANI!
Vă mulţumim că aţi fost alături de bibliotecă în 2014. Prietenia voastră ne onorează şi ne motivează. Vă dorim fericire şi împlinire, puterea de a privi înapoi cu iertare şi înainte cu speranţă, clipe minunate care să vă îmbogăţească sufletul şi spiritul deopotrivă.

Un An Nou "ca la carte"!

Clubul de lectură "Povestea vorbei"

"Care e resortul, mobilul care ne mişcă, ne îndeamnă, ne ispiteşte, ne porunceşte, atunci când ne închipuim că suntem fiinţe libere şi ne atribuim o însemnătate care nu e decât un fum în faţa unui cer... Putem noi să oprim răsăritul sau amurgul, sau să facem măcar un singur ceas să curgă mai repede sau mai încet?... Nu! Nimic nu ne aparţine cu adevărat, nici măcar sufletul din noi" (Regina Maria- Măşti)

Joi, 11 decembrie, începând cu ora 16.00 sunteţi invitaţii la Biblioteca Antim Ivireanul , la o nouă întâlnire cu lectura. Secţia de împrumut pentru adulţi şi Sala de lectură v-au pregătit titlurile deţinute în colecţiile bibliotecii pe tema acestei luni : Opera literară a Reginei Maria.

Ne vom bucura de parfumul memoriilor din "Povestea vieţii mele" şi gravitatea tonului din testamentul reginei. Vom încerca să înţelegem ce ascund măştile din romanul cu acelaşi titlu şi care sunt temele dragi reluate în întreaga ei operă.

Aşteptându-l pe Moş Nicolae


De ce (re)vin la biblioteca?

Biblioteca Judeteana "Antim Ivireanul" Valcea                               

Translate

Faceți căutări pe acest blog

Follow by Email

Persoane interesate

Trafic pe blog

HTML hit counter - Quick-counter.net

Totalul afișărilor de pagină

Un produs Blogger.

About this blog