Clubul de lectură "Povestea Vorbei"




Lectura schimbă totul: schimbă modul de raportare a fiecăruia la realitate şi la ficţiune deopotrivă, îi ajută pe iubitorii de lectură să devină cititori încrezători şi entuziaşti şi construieşte empatie. Empatia este acel instrument care ne aduce împreună şi care ne permite să ne înţelem unii pe alţii, să facem schimb de idei şi să împărtăşim experienţe. Acesta este scopul pentru care Biblioteca Judeţeană “Antim Ivireanul” Vâlcea a creat clubul de lectură “Povestea Vorbei”. 

Prima întâlnire a avut loc joi, 16 octombrie, la Secţia de Împrumut pentru Adulţi, într-o atmosferă plăcută şi intimă. Pe acordurile Anotimpurilor lui Vivaldi, cei 12 participanţi au ascultat câteva dintre amintirile doamnei Anastasia Stroescu, evocări postate şi pe blogul personal http://anastasiastroescu.blogspot.ro/ , au citit o istorioară din volumul "Şarpele cu ochelari "de Tudorel Brucăr şi au recitat câteva poezii din creaţia lui Paul Stănişor. 


La final, bibliotecarii au propus pentru următoarea întâlnire, care va avea loc pe 13 noiembrie, la ora 17.00, o lectură din opera scriitorului francez Marc Levy. Pentru aceasta a fost organizată o expoziţie tematică şi a fost prezentat un film documentar despre viaţa şi opera autorului francez.


 


 Sunt aşteptati să ni se alăture toţi iubitorii de lectură!

De ce (re)vin la biblioteca?

Biblioteca Judeteana "Antim Ivireanul" Valcea                               

Translate

Faceți căutări pe acest blog

Blog Archive

Persoane interesate

Trafic pe blog

HTML hit counter - Quick-counter.net

Totalul afișărilor de pagină

Un produs Blogger.

About this blog