Books Like Acting - seminar international organizat la Wloclawek, Polonia

Biblioteca Judeţeană “Antim Ivireanul” Vâlcea a participat la cea de-a patra întâlnire internaţională din cadrul proiectului Books like Acting (B-Act), organizată de Wyzsza Szkola Humanistyczno-Ekonomicz din Wloclawek, Polonia. Proiectul Books like Acting, nr. de referinţă 2013-1-RO1-GRU06-295721, este finanţat de către Comisia Europeana, prin Programul Grundtvig şi se derulează pe o perioadă de doi ani (2013-2015). 





Obiectivul principal al acestei întalniri a fost crearea designului pentru e-bookul proiectului şi stabilirea capitolelor care vor alcătui această publicaţie electronică. A fost, de asemenea, organizat un concurs între parteneri pentru a găsi cel mai potrivit titlu pentru e-book.

Trainingul “Methods to transmit the message by reading foreign books” a fost susţinut de specialiştii în domeniu: Joanna Kijewska şi Marcin Miziolek din Wloclawek. Au avut loc discuţii şi schimburi de experienţă între participanţi şi au fost organizate vizite de studiu la Universitatea din Wloclawek şi la Centrul Cultural Brower B. Seminarul a continuat în cea de-a doua zi cu stabilirea următoarelor etape ale proiectului şi apoi cu o vizită culturală în oraşul Torun, locul în care s-a născut Nicolaus Copernicus. Cei prezenţi au luat parte la o demonstraţie de preparare a unui produs reprezentativ pentru oraşul Torun -  turta dulce cu ghimbir. Aceasta a avut loc la Muzeul Piernika, într-o atmosfera creată prin îmbinarea basmului cu străvechiul meşteşug.

De ce (re)vin la biblioteca?

Biblioteca Judeteana "Antim Ivireanul" Valcea                               

Translate

Faceți căutări pe acest blog

Blog Archive

Persoane interesate

Trafic pe blog

HTML hit counter - Quick-counter.net

Totalul afișărilor de pagină

Un produs Blogger.

About this blog