Prima intalnire cu partenerii Books Like Acting


Milton considera lectura un “ritual al renasterii” care ofera sansa unei vieti noi atat cititorilor, cat si cartilor. Pentru proiectul “Books Like Acting” acest ritual a inceput odata cu aprinderea lampioanelor B-Act si lansarea lor spre cer, pe 25 si 26  noiembrie 2013, la Biblioteca Judeteana “Antim Ivireanul” Valcea, Romania.
Aceasta a fost prima intalnire a partenerilor europeni din: Polonia, Suedia, Spania, Italia, Franta, Turcia, coordonati de catre Biblioteca Judeteana “Antim Ivireanul” Valcea,  Romania. B-Act este un parteneriat de invatare finantat de catre Comisia Europeana prin programul Grundtvig.

Aceasta intalnire a avut ca scop realizarea unui prim contact cu organizatiile europene partenere in proiect, schimburi de experienta si de bune practici aplicabile la nivel european si utile in realizarea obiectivelor B-Act.
Worshopul desfasurat in aceste zile a avut ca rezultat crearea websitului B-Act, prin intermediul caruia ne vom promova activitatile si vom intra in contact si cu alte organizatii care se ocupa de educatia adultilor.
Videoexpozitia “Literatura romana reprezentativa” a fost urmata de o vizita la Castelul Bran, cunoscut drept Castelul lui Dracula din romanul lui Bram Stoker. Personajul  scriitorului irlandez s-a trezit la viata luand o infatisare proprie imaginatiei fiecarui participant. Interactiunea dintre fictiune si adevar istoric experimentata cu aceasta ocazie poate constitui o metoda interactiva de promovare a lecturii publice in randul grupului nostru tinta.
Echipa de proiect B-Act!

De ce (re)vin la biblioteca?

Biblioteca Judeteana "Antim Ivireanul" Valcea                               

Translate

Faceți căutări pe acest blog

Persoane interesate

Trafic pe blog

HTML hit counter - Quick-counter.net

Totalul afișărilor de pagină

Un produs Blogger.

About this blog