Click to Career - Kick-off meeting

In zilele de 2-3 Decembrie 2013 va avea loc la sala de conferinţe a  Bibliotecii Judeţene "Antim Ivireanul" Vâlcea prima întâlnire internaţională din cadrul proiectului Click to Career, coordonat de Fundaţia Casa Cărţii a Bibliotecii Judeţene. Proiectul este finanţat de Comisia Europeană şi se va derula pe o perioadă de doi ani, în parteneriat cu organizaţii din şapte ţări europene: Italia, Lituania, Germania, Marea Britanie, Cipru, Grecia şi Croatia.

Pe agenda primei întâlniri sunt prevăzute sesiuni de workshop şi training având ca obiectiv descoperirea celor mai noi metode de abordare a învaţământului la distanţă în scopul dezvoltării unei afaceri on-line. Pe parcursul celor două zile, partenerii vor participa la sesiuni dedicate analizei grupului ţintă, dezbateri şi discuţii legate de activităţile care urmează să se desfăşoare în vederea atingerii obiectivelor planificate.
Scopul acestei întâlniri este acela de a stabili un prim contact între parteneri şi de a realiza schimburi de experienţă şi bune practici aplicabile la nivel european.


De ce (re)vin la biblioteca?

Biblioteca Judeteana "Antim Ivireanul" Valcea                               

Translate

Faceți căutări pe acest blog

Persoane interesate

Trafic pe blog

HTML hit counter - Quick-counter.net

Totalul afișărilor de pagină

Un produs Blogger.

About this blog