Books Like Acting - kick-off meeting



Pe 25 şi 26 noiembrie 2013 va avea loc prima întâlnire internaţională din cadrul proiectului de lectură publică “Books Like Acting”. Proiectul este integral finanţat de Comisia Europeană şi se va derula pe o perioadă de doi ani, în parteneriat cu alte şase organizaţii europene din Polonia, Suedia, Franţa, Turcia, Italia şi Spania.
Pe agenda primei întâlniri de lucru sunt prevăzute sesiuni de workshop şi training având ca obiectiv dezvoltarea metodelor de atragere a publicului spre biblioteci, prin promovarea lecturii publice. De-a lungul celor  două zile, partenerii vor participa la sesiuni dedicate analizei grupului ţintă, dezbateri şi discuţii legate de activităţile care urmează să se desfăşoare în vederea atingerii obiectivelor planificate. Pentru promovarea culturii româneşti, biblioteca a pregătit o videoprezentare a scriitorilor români reprezentativi în spaţiul european, precum şi o vizită de studiu la Castelul Bran, cunoscut drept Castelul lui Dracula din romanul lui Bram Stoker.
Scopul acestei întâlniri este acela de a stabili un prim contact între parteneri şi de a realiza schimburi de experienţă şi bune practici aplicabile la nivel european pentru atragerea publicului adult spre lectură.

De ce (re)vin la biblioteca?

Biblioteca Judeteana "Antim Ivireanul" Valcea                               

Translate

Faceți căutări pe acest blog

Persoane interesate

Trafic pe blog

HTML hit counter - Quick-counter.net

Totalul afișărilor de pagină

Un produs Blogger.

About this blog